Hvad er Københavns Loppetorv

- eller blot Loppetorvet?

Loppetorvet holder til ved siden af Tøjtøj Market og er vores faste lørdagsmarked med ting og sager til dig og hjemmet. Eksempler er pynteting, køkkenting, nips, glas, keramik og grafik, lamper, legetøj og småmøbler. Det kan også være tøj, bøger, instrumenter, grammofonplader, elektronik eller cykler og, hvad du i øvrigt har liggende på f.eks. loft eller i kælder, måske arvegods.

Hvor og hvornår er der Loppetorvet?

Markedet afholdes lørdage på Israels Plads fra marts 2024. Der er åbent 11-16, og du kan checke ind på pladsen fra klokken 9.00. Det arrangeres af Københavns Loppetorv. Se sæson 2024 her.


Stadeplads og pris?


En stade er ca. 2,15 x 2,15 og koster 150 DKK inkl. moms. Du kan leje bord(e) à 50 kr. Det måler 60 x 120 cm, og der er god plads til to borde i standen.


Booking og betaling?

Booking sker online på kbhloppetorv.dk. Du betaler med f.eks. bankoverførsel og får bekræftelse på booking og betaling pr. email, når dit er behandlet.


Hvis du ikke har booket og gerne vil prøve chancen på markedsdagen, så mød op på Israels Plads fra kl. 9.00 og se mulighederne. Standen koster da 200 DKK og afregnes før opstilling. Er du tilbagevendende stadeholder, er der mulighed for en særaftale.


Flere stande? Ja, det kan du godt ha'. 


Læs mere og book på www.kbhloppetorv.dk - FAQ  Book på Loppetorvet.


Velkommen til

Loppetorvet

www.kbhloppetorv.dk

Københavns Loppetorv

Københavns Loppetorv blev etableret i 1976 og var da et marked på Israels Plads for antikvitetshandlere. Det var også en tid med grønttorv. I dag er grønttorvet blevet til Torvehallerne, og loppetorvet er blevet en handelsplads med køb, salg og genbrug for os alle. 

Vi arrangerer det faste lørdagsmarked Loppetorvet

og temalørdagene Tøjtøj.Market.