Tøjtøj?

Find mere

info om

Tøjtøj Market

her:

Ja, vi hedder Tøjtøj Market, fordi det handler mest om tøj, eller mere præcist: om tøj tøj! For det er tøj, der allerede har levet og nu søger nyt liv i nye hænder.

Hvad er Tøjtøj Market?

Tøjtøj Market er temalørdage med køb/salg af især brugt tøj, sko og accessories, f.eks. smykker, bælter, ure, solbriller. Ja, måske også parfumer, puder, tasker og lidt nips.


Det afholdes på Israels Plads på udvalgte lørdage. Det er nabo til det faste marked Loppetorvet. 

Har du derimod mest af noget andet? Book en stand på Loppetorvet. Begge markeder arrangeres af Københavns Loppetorv. Læs mere her.

Hvornår er der Tøjtøj Market?

Tøjtøj Market afholdes to gange om måneden i april-oktober.


Deltag ved at booke en stand.Åbent 11-16 


Hvor finder jeg

Tøjtøj Market?


Hvor?

Vi er på Israels Plads mellem Ørstedsparken og Torvehallerne i Vendersgade. På siderne er Rømersgade og Linnésgade, se kort her.

Hvordan?

Tag bus, tog og metro til Nørreport Station, gåben, cykel eller parkér bilen i nærliggende gader eller P-kælderen under Israels Plads.

Booking og betaling?

Booking sker online. Vælg først dato og dernæst, om din stand skal have bord(e). Når du har booket, betaler du via bank med en

straksoverførsel til 5470 0002084329 (Nykredit). Booking lukker som grundregel kl. 18 fredagen før markedsdag.


Du får bekræftelse på booking og betaling pr. mail, når din bestilling er blevet behandlet. Afvent kvittering.


Udstyr kan blive udsolgt i tidsrummet mellem din bestilling og din betaling. Du får da naturligvis pengene retur for booket udstyr.


Dobbeltstand?


Dobbeltstand? Ja, book en dobbeltstand, så kan du bruge godt 4 meter på længste led.

Har du brug for mere plads, så ring eller skriv til os, 3131 1815 tojtojmarket@gmail.com.


Se mere om stande og eksempler på opstilling af bord/tøjstativ her.


Stadeplads og pris?


En stade har godt 2 meter facade (og tilsvarende dybde) og kan bookes for 200 kr. inkl. moms. Du kan tilkøbe bord(e) for 50 kr. stk.


Betal din stand med bankoverførsel

Send din booking og betal den via bank med straksoverførsel til

5470 0002084329 (Nykredit)Jeg kan ikke bankoverføre


Ikke bankoverførsel? Under Book til  Tøjtøj vælger du i stedet for at blive kontaktet pr. mail for en anden betalingsmåde.

Stadeplads uden booking?

Hvis du ikke har booket og gerne vil prøve chancen på markedsdagen, så mød op på Israels Plads fra kl. 10.00, og så finder vi en plads til dig. Standen koster da 250 kr. og afregnes før opstilling (MobilePay/kontant).


På markedsdagen

Hvor kommer jeg til at stå?


Du kan ikke booke en specifik stadeplads på Tøjtøj Marke. Når du har checket ind fra kl. 10, finder vi i fællesskab en plads til dig. Det er erfaringen, at det er godt at stå både 'hér og dér'.


Hvordan checker jeg ind

på markedsdagen?

Vi åbner for check-in kl. 10.00. Fremvis din kvittering for standen online eller i papirform. Din kvittering er kommet som mail fra os.

Du kan først vælge en plads, når du er checket ind. Har du lejet tøjstativ og/eller bord, får du det udleveret ved check-in. Tøjstativet udleveres mod et depositum på 100 kr. via MobilePay eller kontant.

Hvornår kan jeg stille op?

Og pakke ned?

Du kan tidligst stille din stand op efter check-in fra kl. 10.00. Standen skal være bemandet senest kl. 11. Markedet starter kl. 11.00 og slutter kl. 16.00, hvor du kan pakke ned, så din stand er ryddet senest kl. 17.00.

Skal jeg checke ud, før jeg forlader markedet?

Hvis du har lejet tøjstativ og/eller bord, må du først forlade markedet, når du har returneret udstyret og er blevet checket ud.

Udstyr på standen

Leje af bord?

Ja, du kan leje et bord for 50 kr. Det måler 60 x 120 cm.


Du bestiller bordet (bordene) ved booking af din stand. Vi hjælper med at stille op, og du står for at pakke sammen og aflevere ved check-ud. Book her. 


Se mere om stande og eksempler på opstilling af bord/tøjstativ her.

Tøjstativ?

Ja, du kan leje et tøjstativ for 50 kr. Det måler 111 cm i bredden og 126-175 cm i variabel højde. Det kan bære op til 35 kg og har en hylde til f.eks. sko eller tasker.


Du får stativet udleveret i to dele (fod og bøjlestang) og skal selv lige sætte de to sidste skruer i. Du får ved check-in også skruer og redskab (umbraconøgle) udleveret. Når markedet slutter, afleverer du blot stativet i samlet tilstand. Hvis stativ(er ikke tilbageleveres, betaler du 500 kr. pr. stativ, og hvis skruer/umbraconøgle forsvinder, erstatter du med 50 kr.

Der kan højest lejes to stativer.


Du er også meget velkommen til selv at tage tøjstativ(er) med og stille op.

Pavillon/telt?

Du må gerne 0pstille pavillon, den skal blot holde sig inden for din stand, ved en enkeltstand vil det sige de godt 2 x 2 meter. Hvis du ønsker at opstille en pavillon, der er over de godt 2 meter (og max måler 3 x 3 meter), må du booke en dobbeltstand. I begge tilfælde markerer du under booking, at du kommer med en pavillon.


Du må ikke fæstne noget i belægningen, og det betyder, at der f.eks. ikke må slås pløkke i. Hvis du opstiller en pavillon, kan den sikres med f.eks. sandsække. Du har ansvaret for, at pavillonen er sikret i tilfælde af kraftige vindstød og for, hvad der kan ske af skader.

Flytning, afbestilling, aflysning

Kan jeg flytte eller afbestille min markedsdag?

Du kan godt flytte en dato for din stand eller afbestille, hvis det sker senest en uge før dén markedsdag, det drejer sig om. Det betyder senest lørdagen før dén lørdag, hvor du har stadeplads.

Der modregnes administrationsgebyr på 20 DKK pr. stade ved flytning og 50 DKK pr. stade ved afbestilling. Aftal en flytning eller afbestilling ved at maile os på tojtojmarket@gmail.com.

Du må gerne give din stadeplads væk/videresælge den. Det er på eget ansvar.

Aflysning?

Tøjtøj Market bliver ikke aflyst på grund af vejrudsigten. En undtagelse er udsigt til et vejr, der kan være til fare, f.eks. varsel om blæst af orkanstyrke eller skybrud. 

Undtagelsen vil blive annonceret hér på siden, www.tøjtøjmarket.dk, og på vores Instagram. Du er også velkommen til at skrive eller ringe, hvis du er i tvivl.

Hvis Tøjtøj Market aflyser et marked, kan du få pengene retur for din stade eller bytte den gebyrfrit til en anden dato.

Praktiske forhold på pladsen

Hvor kan jeg finde toilet?

Der er gratis toiletter med opsyn tæt på. Du finder dem i huset bag ved Torvehallerne og på Nørreport Station.

Hvordan betaler kunderne?

Mange bruger MobilePay og nogle (også) kontanter. Er der brug for at hæve penge, findes der en hæveautomat (ATM) i Torvehallerne, i den højre afdeling i Hal 2.

En god dag

Vi er her for at have en hyggelig markedsdag, så vis hensyn og undlad gener for besøgende, andre stadeholdere og alle øvrige på pladsen.

Anvisninger fra Tøjtøj Market skal følges. Overtrædelse kan betyde bortvisning fra markedet.

Bil: Aflæsning/pakning?

Og parkering?

Bil? Aflæsning/pakning:

Ved af- og pålæsning er du velkommen til at foretage en midlertidig parkering i Rømersgade eller Vendersgade, så du er helt tæt på arrangementspladsen. Det kræver en parkeringsdispensation, som du kan få udleveret ved check-in, og som du afleverer, når markedet er slut. Dispensationen skal ligge i forruden under af- og pålæsning og ellers være fjernet, da den hverken kan eller må bruges i den mellemliggende tid. Misbrug af dispensationen koster i forhold til Københavns Loppetorv 200 kr. Det er dit eget ansvar at bede om dispensationen ved check-in.


Du kan parkere bilen i en af de nærliggende gader eller i p-kælderen under Israels Plads. Nedkørslen til P-kælderen er i Linnésgade.

Parkeringszoner: Der er forskellige zoner, og hvis du parkerer blot et par gader væk fra Israels Plads falder timeprisen for parkering betragteligt, se priser og zoner på

https://www.kk.dk/borger/parkering-trafik-og-veje/parkering/priser-og-parkeringszoner


Hvor kan jeg købe mad og drikke?

Der er mange muligheder for at købe mad og drikke lige i nærheden af pladsen, bl.a. i flere dagligvarebutikker, kiosker,i Torvehallerne og på Nørreport Station.

Må jeg afspille musik?

Du må ikke spille høj musik på Tøjtøj Market og ikke bruge f.eks. megafon.

Ren og hel by

Du sørger for at rydde op og efterlade din plads ren og ryddet.


Du må ikke fæstne noget i belægningen. Det betyder, at der f.eks. ikke må slås pløkke i. 

Hvad må jeg sælge på

Tøjtøj Market?

Markedet er koncentreret om salg af brugt tøj, sko og accessories.


Har du mest af noget andet, så book i stedet for en stand på vores Loppetorvet.


Du må ikke sælge mad (fødevarer) og drikkevarer på Tøjtøj Market.Kontakt Tøjtøj Market

Skriv, ring, sms eller find os på Israels Plads på markedsdagene.


TøjTøj Market

CVR-nummer 78517018

tojtojmarket@gmail.com

Mobil 31311815

www.tøjtøjmarket.dk

Instagram

Kontaktperson, tovholder Ane Maria Holst-Schmidt